ANUNT!

Întrucât ACRRO are obligaţii financiare faţă de ECCO la care este afiliată, anual cotizaţia trebuie achitată. 2 euro este taxa/fiecare membru, la ECCO. Aceasta se însumează cu 50 euro, taxă de membru asociat al ECCO.

Sunt bineveniţi noi membri precum sunt primiţi, după achitarea obligaţiei financiare, şi vechii membri!

Formalităţile de înscriere sunt vizibile pe site.

Este de dorit ca CV-urile şi datele de contact să fie actualizate!


Preşedinte ACRRO

 

 

 

 

Date bibliografice

- 27.01.1948, Gropniţa, jud.Iaşi

- 1967 absolvirea Liceului de Artă Plastică din Iaşi

- 1973 absolvirea Institutului de Artă Plastică “Ion Andreescu” din Cluj

- 1974-1977 profesor de desen în Iaşi

- 1977 angajat restaurator muzeograf la Muzeul Ţării Crişurilor, Oradea

- Membru UAP filiala Bihor/ expo pictură ( personale şi de grup)

- 1978-1982 /1984 cursuri/atestat restaurare pictură

- . 2010

Un artist şi un om aparte: singuaratic,sensibil, introvertit, profund, subtil, fără risipă de cuvinte. La fel şi ca restaurator: discret, prudent, fără extrovertire şi spectacol, (detestând grandomania), preocupat de acurateţea intervenţiei şi prea puţin de consemnarea ei.

 

 

 

 

Traducere


Acces Membrii